Klantgericht innoveren? Wat zijn de overeenkomsten tussen Polaroid, Nokia, Blokker en 3FM? Het zijn voorbeelden van bedrijven die te lang hebben vertrouwd op hun bestaande product, zonder in te spelen op de veranderende klantbehoeften. Ze misten/missen de klantconnectie en durfden niet (op tijd) te klantgericht innoveren. Stap niet in dezelfde valkuil. Hoe? Bestel onze gratis Whitepaper.

 

Haast geboden

Positief is dat veel organisaties het belang van innovatie inzien. Innovatie staat in de top 3 van prioriteiten in het Nederlandse mkb. In de praktijk formuleren nog weinig ondernemers een innovatiestrategie. Dat is jammer, want er is haast geboden. Veranderingen in de markt gaan razendsnel. Klantgedrag- en behoeften veranderen mee. Nieuwe technologieën vinden tegenwoordig snel een massapubliek. Dit zet bestaande businessmodellen steeds sneller onder druk.

 

Whitepaper Klantgericht Innoveren

Hoe kun je in jouw organisatie aan de slag met innovatie en hoe betrek je hierbij klanten? Samen met partner DBE heb ik er een whitepaper over geschreven. We hebben geput uit eigen praktijk en wereldwijd beproefde methoden. Ook spraken we mensen bij o.a. Ikea en Google over innovatie in hun organisatie. Meer weten? Neem contact op.

 

Let op: De paper is uiteindelijk een boek geworden

Bestel dit boek hier en nu.

 

Marketing Automation

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Maandelijkse inspiratie en marketing tips