Meer omzet

Marketing Automation

Met slimme marketing automation bieden we jouw klanten een relevante en unieke klantreis.

Over ons Pragmatische Marketeers

Met Marketing Automation altijd perfect inspelen op de individuele behoeften van jouw klanten

Stijging in leads en klanten. Hogere conversie en retentie dan ooit. Tijd en geld besparend.

Ultieme Customer Journeys

Laat je ontzorgen. Wij zorgen voor rendement. Wij bieden samen met ons partnernetwerk een totaalpakket.

Meest gekozen Marketing Abonnement

Per maand vanaf

€750

 • Quick wins voor meer sales

 • Gedegen marketing strategie

 • Online marketing (SEO en SEA)

 • Continu klantonderzoek

 • Businessmodel Innovatie

 • Marketing Campagnes via diverse kanalen en platforms

 • Ontwikkeling Website en Webshop

 • Schrijven van pakkende teksten

Laten we kennismaken

Jouw perfecte e-mail funnel

Online gedrag gebruiken we om jouw website bezoekers allemaal een eigen persoonlijke klantreis aan te bieden. Iedere klik bepaalt welke informatie iemand in zijn of haar customer journey krijgt. En dit alles volledig geautomatiseerd….Hoe? Laat ons het je uitleggen.

Marketing Automation

Verbinding en vindbaarheid. Wij zorgen dat jij continu de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep.

Sales Automation

Wij zorgen dat je meer tijd hebt voor inhoudelijk klantcontact door ballast in sales te automatiseren.

Klant Onderzoek

Met continu klantonderzoek onder jouw klanten geven we je grip op klantbehoeften.

Marketing Automation werkt. Wij helpen je.

Samen met jou formuleren we de scope, doelen en de contactstrategie per doelgroep. We doen daarbij een grondige analyse van je huidige middelen, content, campagnes, databases en klantreizen. Waar nodig doen we onderzoek en segmenteren we jouw doelgroepen.

Vervolgens werken we functioneel de contactstrategie en ’triggers’ uit en koppelen we aan die aan de klantreizen. We maken keuzes in de juiste koppelingen tussen de juiste systemen en bepalen we de planning.

We bouwen de perfecte online marketing- en sales funnels voor jouw klanten. Iedere klant krijgt de juiste content op het juiste moment. Dit via e-mails en advertenties. We voeren doorlopend (social media en e-mail) campagnes uit en sturen bij waar nodig.

New Marketing Leaders

Marketing Automation Canvas

Super nuttig om jouw relaties nog beter te leren bereiken, boeien en binden.

“Strategievorming is vaak zo saai en onnodig moeilijk gemaakt. Dus……om je op weg te helpen ontwierpen wij een handig canvas. Super handig en nog gratis ook.”

Sjoerd Buitinga

Marketing Goeroe

ActiveCampaign Partner

Bestel nu Gratis

Ontwerp de ultieme klantervaring voor jouw relaties.
Simpel, leuk en concreet.

Je kan écht direct aan de slag…zelfs zonder hulp.

Veel gestelde vragen

Marketing automation verwijst naar het gebruik van software en technologieën om marketingprocessen te automatiseren en te stroomlijnen, zoals e-mailmarketing, sociale media, lead nurturing en klantsegmentatie.

Marketing automation biedt verschillende voordelen, waaronder het verhogen van de efficiëntie van marketingcampagnes, het verbeteren van lead nurturing en -kwalificatie, het verhogen van de omzet, het bevorderen van klantbetrokkenheid en het verkrijgen van waardevolle inzichten in het gedrag van de doelgroep.

Marketing automation werkt door het gebruik van softwareplatforms die specifieke acties automatiseren op basis van vooraf gedefinieerde regels en triggers. Deze acties kunnen variëren van het versturen van geautomatiseerde e-mails tot het aanpassen van website-inhoud op basis van het gedrag van de gebruiker.

Taken die kunnen worden geautomatiseerd met marketing automation omvatten onder andere lead nurturing, e-mailmarketing, lead scoring, klantsegmentatie, sociale media-beheer, campagne-analyse en rapportage.

Bedrijven van elke omvang en in verschillende sectoren kunnen profiteren van marketing automation. Het is vooral nuttig voor bedrijven met complexe verkoopprocessen, lange verkoopcycli, en die behoefte hebben aan het efficiënt beheren van grote hoeveelheden leads en klanten.

Hoewel marketing automation veel voordelen biedt, zijn er ook risico’s verbonden aan het verkeerd gebruik ervan, zoals het versturen van ongepaste geautomatiseerde berichten, het negeren van de menselijke factor in marketinginteracties en het verzamelen van onnauwkeurige gegevens.

Enkele populaire marketing automation-platforms zijn onder andere HubSpot, Marketo, Pardot, ActiveCampaign, en Mailchimp. Deze platforms bieden verschillende functies en prijsmodellen, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf.

Om te beginnen met marketing automation, is het belangrijk om eerst de doelstellingen en behoeften van je bedrijf te identificeren. Vervolgens kun je een geschikt marketing automation-platform selecteren, je team trainen en beginnen met het opzetten en testen van geautomatiseerde campagnes. We kunnen samen met een Marketing Automation pilot beginnen.

De effectiviteit van marketing automation kan worden gemeten aan de hand van verschillende KPI’s (Key Performance Indicators), zoals conversieratio’s, klikfrequenties, leadscores, terugkerende omzet, en ROI (Return on Investment). Het is belangrijk om regelmatig analyses uit te voeren en de prestaties van geautomatiseerde campagnes te evalueren om verbeteringen aan te brengen waar nodig.

Enkele best practices voor marketing automation zijn onder andere het segmenteren van je doelgroep, het personaliseren van je berichten, het testen en optimaliseren van je campagnes, het opvolgen van leads op het juiste moment, en het regelmatig evalueren van je strategieën en resultaten.

Start nu jouw pilot

Email Marketing Automation hét fundament onder jouw marketing strategie.

 • Identiteit van je bezoekers vaststellen
 • Klantprofielen verzamelen en ontwikkelen
 • Potentiële klanten koesteren met content op basis van scores
 • Opdelen van doelgroepen voor meer relevantie
 • Marketingcampagnes over verschillende kanalen
 • Prioriteit geven aan gebruik klantgegevens
 • Een toename in klant waarde
 • Optimaliseren marketingprocessen
 • Algehele groei in relaties

Supercharge nu jouw online groei