Jouw eigen marketingteam. Effectieve marketing kent veel disciplines: van marktonderzoek tot web-ontwikkeling, van SEA tot marketing automation en van vormgeving tot media-inkoop. Je hebt het allemaal nodig om jouw doelgroep te bereiken, boeien en binden. Veel kleine en middelgrote MKB bedrijven hebben niet zelf al deze expertises in huis. Kennis en kunde wordt dan extern ingekocht. Dikwijls bij diverse leveranciers tegelijk. Vaak gaan dergelijke samenwerkingen goed. Echter…De regie kan veel tijd kosten en versplintering van effectieve marketing ligt op de loer. Klant Kennen biedt een oplossing. Wij voeren deze regie voor je en beloven resultaat. Gegarandeerd! Van strategie tot uitvoer.

We zijn er altijd. Ook als je ons niet ziet!

Klant Kennen biedt voor MKB bedrijven –in samenwerking met partners- een geheel marketingteam voor de prijs van (g)een FTE. Bij de start van onze samenwerking spreken we een jaardoel af. Daar mag je ons op afrekenen. Eenvoudiger kunnen we het niet stellen. Onze uitgangspunten zijn simpel en doeltreffend:

 

  • Groei; Wij zorgen dat jouw bedrijf in een veranderende markt duurzaam groeit en bloeit, door jouw marketing en bijhorende (businessmodel) innovatie-uitdagingen op te pakken.
  • Totaaloplossing; Wij realiseren meer business: van strategie tot uitvoering. We onderzoeken markten, bouwen een nieuwe salesstrategie, ontdekken nieuw businessmodellen en behalen gegarandeerd meer leads.
  • Alles onder 1 dak; Je hebt een compleet multidisciplinair team tot je beschikking, samen goed voor levenslang ervaring in strategie, marketing, sales, innovatie en design… zonder er aan vast te zitten.
  • Actueel; Wij gebruiken hedendaagse (digitale) tools, methoden en een frisse, ondernemende mindset om inzichten te creëren, kansen te herkennen, strategieën te ontwikkelen, plannen te maken en – uiteindelijk – meer business voor jou te creëren.
  • Geen risico; Wij geloven in de groeikansen van onze opdrachtgever. Wij garanderen meer sales en rekenen af per (extra) lead, prospect en/of klant. Heb je liever een vast bedrag per maand, dan hebben wij een aantrekkelijk abonnement voor je. Je investeert daarbij voor een heel team nooit meer dan 1 fte.
  • Partner; Wij zijn er altijd, ook wanneer je ons niet ziet.  Wij staan stand-by en komen in actie wanneer dat nodig is. We werken op jouw bedrijf én achter de schermen aan meer business voor jouw bedrijf.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Maandelijkse inspiratie en marketing tips